Vem är jag?

Ge mig en kopp kaffe större än mitt ansikte, lite regn en höstig dag och en stickad tröja och jag är rofylld. Ge mig äventyr i otämda landskap, skitiga knän och vilda hjärtan, och jag är lycklig.  Ge mig allt det där, och en kamera i handen, och jag är hel. 

Förutom kaffe och äventyr, finns det ett par saker som ligger mig varmt om hjärtat; saker som doftar kokos, musik, ett hem fullt av växter och ursäkter för att komma ut och fotografera. Tro mig, jag hittar alltid ett sätt – oavsett väder. 

Mina bilder är inte perfekta. Mina bilder är ibland stormiga, några gånger soliga, men aldrig oäkta. I ärlighetens namn, är jag inte en hopplös romantiker - men jag älskar att dokumentera dynamiken mellan två älskare eller personligheten i någons ögon. Ni är dem ni är, och det är mer än tillräckligt för mig. Jag vill fånga det du tror ingen annan ser, sättet ni ser på varandra eller det nervösa lilla skrattet du ger ifrån dig när du står ensam framför kameran - som i verkligheten faktiskt är så vackert.

Jag vill fånga alla stunder, de små, de stora, de högljudda och de tysta. Och alla däremellan. Det fluffiga, det vilda, det äkta. Dig. Er. Din son, din dotter. De små sakerna, och de stora känslorna. 

Mitt namn är Rebecca Gustafsson, jag har min bas i Malmö - men kan fraktas över land och rike. Berätta din historia för mig, så skapar vi något vackert tillsammans.

Klicka här för prislista.

Using Format